Biergondiër op reis

Biergondiër op reis

Als je aan Brabant denkt dan denk je aan bourgondisch genieten. In het woordenboek staat Bourgondiër omschreven als: ‘iemand die geniet van de goede dingen van het leven, die zwierig leeft’ Dit is tevens een mooie omschrijving voor ons Biergondiër arrangement.  Als je kiest voor de Biergondiër dan ga je onze Urban E-Bikes combineren met een unieke bierproevenrij van de Bourgondische bierkelder. Geniet overdag van onze Urban E-Bike om de dag af te sluiten met een unieke bierproevenrij op een nog uniekere locatie in het centrum van Breda

 

De Bourgonische bierproevenrij van Bas Schampers

Bij de Bourgondische Bierkelder draait het eigenlijk maar om 1 ding; beleef de rijping van bier. Iedereen die weleens een gerijpt bier gedronken heeft dacht na de eerste indruk waarschijnlijk, hoe smaakt dit bier vers, een jaartje jonger of juist ouder? Deze beleving wordt mogelijk voor iedere liefhebber van speciaalbier. Bij de Bourgondische Bierkelder koop je niet alleen een fles van jouw favoriete bier van een bepaalde leeftijd, maar een pakket van verschillende leeftijden, om zo de smaakevolutie te kunnen proeven.

 

Urban Drivestyle Elektric Fatbikes

Onze Urban e-bikes zijn niet zomaar fatbikes Wij durven te zeggen dat het de tofste Urban e-bikes in Breda zijn. Zoek jij een unieke manier om de parel van het zuiden te ontdekken dan is dit wel een hele bijzondere. Onze Fatbikes zijn robuust, stoer en zijn een echte eye catcher. Geen zin om hard te trappen? Geen enkel probleem, de bikes geven een prettige ondersteuning waardoor je binnen luttele seconden op 25 km/u zit. Daarnaast kun je er ruim 60 kilometer meer cruisen. Onze speciale verlengde zadels zorgen voor heerlijke zachte billen en je kunt er met gemak met zijn 2e op rijden (met een kind zelfs met zijn 3e!).  Of je nou samen met een vriend of vriendin een romantische tour door de natuur wilt beleven of juist met je vriendengroep Breda onveilig wilt maken, onze bikes zijn voor elk avontuur geschikt. Wil je graag een goed gevulde picknickmand, lekker flesje champagne of een tof spel om te spelen in het valkenberg park? Wij regelen alles van a tot z. Andere wensen? Laat het ons dan weten bij je aanvraag en wij gaan alles op alles zetten om je dromen te verwezenlijken.

 

Kenmerken

Tijden

Vanaf 4 uur te boeken.

Aantal personen

Te boeken vanaf 7 personen

Menu

- Kies hoe lang je Breda wilt ontdekken - Maak een keuze tussen onze urban E-bike of onze elektrische sup - Sluit je dag af met een bourgondische bierproeverij in de bierkelder van Breda (centrum).

Kosten

Vanaf €75,- p.p.

Bijzonderheden

  • Proeverij van 7 a 8 personen:
  • Proeverij van +/- 1,5-2 uur.
  • 6 proefglazen met twee rondes hapjes.
  • Een fles Rhodesian 75cl (echt Bredaasch bier) die we voor 3 jaar te rijpen leggen in de Bourgondische Bierkelder.

Overige arangementen