BBQ Boot Breda

BBQ boot

BBQ Boot Breda

Wil je je uitje compleet maken? Boek dan als extra optie de BBQ boot Breda! Op een mooie zomeravond of fijne lentedag wordt je in een luxe sloep van Bootje Varen Breda in 2,5 uur rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda. Volledig ontzorgd, want aan boord geniet je van een heerlijke BBQ, fijne muziek en onbeperkt koude drankjes in mooie ijskoelers met de ondergaande zon op de achtergrond!

Aan boord van de BBQ Boot geniet je van een complete BBQ. Deze BBQ bestaat uit 5 stukken vlees of vis per persoon, verse salades, meerdere (BBQ) sauzen en uiteraard stokbrood met kruidenboter. De BBQ Boot is dé aanrader voor een geweldige familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Breda. Je hebt een keuze uit meerdere BBQ menu’s. Van normale vleesmenu’s tot luxe zakelijke BBQ’s, maar uiteraard ook vegetarisch of halal. Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?

Boek nu de BBQ Boot als onderdeel van jullie dagje uit!

Kenmerken

Tijden

Meest geboekt voor 2,5 uur

Aantal personen

Te boeken voor 8 personen

Menu

Keuze uit meerdere BBQ menu's

Kosten

BBQ Boot arrangement vanaf €62,50 per persoon (Incl. boothuur, schipper en BTW) Inclusief compleet BBQ menu en onbeperkt bier, fris en wijn

Bijzonderheden

  • onbeperkt bier, fris en wijn
  • Geniet in een luxe sloep
  • Stap op bij BAAI Breda
  • Keuze uit meerdere BBQ menu’s
  • Meest geboekte arrangement aan boord!

Media

Overige arangementen