RideAlong + picknick

RideAlong

Wil jij een toffe dag organiseren voor collega’s, vrienden of familie? Dan is ons Ridealong Arrangement echt iets voor jou. Wij ontzorgen je van top tot teen en doen er alles aan om jullie dag een unieke invulling te geven.  
 
Ride Along  staat bekend als organisator van de sportieve en unieke buitenactiviteiten in Breda! Denk hierbij bijvoorbeeld aan Graffiti workshops, suppen of boogschieten. Je begint je dag met het ophalen van onze unieke Fatbikes. Hierna heb je de keuze om een goedgevulde picknickmand op te halen bij onze vrienden van het blushok in Breda. Deze picknickmand is samen te stellen naar eigen wens (dieet of vega wensen) of je laat je lekker verrassen. In de picknickmand zitten alle benodigdheden dus je hoeft enkel nog een heerlijke locatie te zoeken om van je mand te gaan genieten. Denk aan het stadpark Valkenberg, onze eeuwen oude bos, het Mastbos, of prachtig natuurgebied het markdal. De mogelijkheden zijn oneindig in de Baronie.
 
Na de lunch staat het middagprogramma op de planning. Jullie hebben gekozen om te gaan boogschieten. (je kunt kiezen uit Archery Tag, Suppen Boogschieten of een Graffiti workshop) Jullie pakken de bikes en vertrekken richting Ride Along. Daar gaan jullie aan de slag op de oude luchtplaats van de Koepelgevangenis in Breda. Alle workshops worden door Ride Along begeleid en zijn voorzien van een drankje. Jullie zijn ongeveer 100 tot 120 minuten bezig. (kan je ook anderhalf tot 2 uur van maken) 
 

Na een geslaagde middag hebben jullie nog tijd genoeg om Breda te verkennen op onze Fatbikes. Verken de stad, bezoek musea of ga een heerlijke borrel doen op 1 van de bruisende pleinen in Breda. Einde van de dag leveren jullie de bikes weer bij ons in op onze centrale locatie.

 

Na een geslaagde middag hebben jullie nog tijd genoeg om Breda te verkennen op onze Fatbikes. Verken de stad, bezoek musea of ga een heerlijke borrel doen op 1 van de bruisende pleinen in Breda. Einde van de dag leveren jullie de bikes weer bij ons in op onze centrale locatie.

Urban e-Bikes

Onze Urban e-bikes zijn niet zomaar fatbikes Wij durven te zeggen dat het de tofste Urban e-bikes in Breda zijn. Zoek jij een unieke manier om de parel van het zuiden te ontdekken dan is dit wel een hele bijzondere. Onze Fatbikes zijn robuust, stoer en zijn een echte eye catcher. Geen zin om hard te trappen? Geen enkel probleem, de bikes geven een prettige ondersteuning waardoor je binnen luttele seconden op 25 km/u zit. Daarnaast kun je er ruim 60 kilometer meer cruisen. Onze speciale verlengde zadels zorgen voor heerlijke zachte billen en je kunt er met gemak met zijn 2e op rijden (met een kind zelfs met zijn 3e!).  Of je nou samen met een vriend of vriendin een romantische tour door de natuur wilt beleven of juist met je vriendengroep Breda onveilig wilt maken, onze bikes zijn voor elk avontuur geschikt. Wil je graag een goed gevulde picknickmand, lekker flesje champagne of een tof spel om te spelen in het valkenberg park? Wij regelen alles van a tot z. Andere wensen? Laat het ons dan weten bij je aanvraag en wij gaan alles op alles zetten om je dromen te verwezenlijken.

Kenmerken

Tijden

Dag arrangement

Aantal personen

Te boeken vanaf 8 personen

Arrangement

- Hele dag een urban e-bike
- Uitgebreid en luxe picknick
- RideAlong activiteit:

Boogschieten, workshop graffeti
of suppen

Kosten

Vanaf €99,- p.p.

De Picknick

Overige arangementen